About us

Delta Personal Training werd in 2017 opgericht en is gelokaliseerd in het Waasland. We zijn een ensemble van drie personal trainers onder leiding van Christopher De Conynck en aangevuld met vast geselecteerde trainers die op freelancebasis versterken. Het hele team heeft uiteenlopende ervaring in diverse sporttakken zoals fitness, wielrennen, boksen, kickboksen, American Football, voetbal. Ook werden er trainerscursussen gevolgd (onder andere binnen het EREPS-niveau) en staan er diverse opleidingen op de kalender.

Waarom kiezen voor Delta Personal Training?
In onze sessies delen we onze kennis over sport en beweging. Ons aanbod is flexibel en aangepast aan de noden van jouw bedrijf. Eentje op maat of iets uit ons aanbod? We komen jou tegemoet en helpen je maximaal je doelen te halen.
Wij onderscheiden ons in service, ruime expertise en onuitputtelijk enthousiasme. Sport is onze passie! Onze ambitie is om dé referentie te worden binnen dit domein van sport en beweging.

Onze focus op het aanbieden van Corporate Solutions.
Een kwaliteitsvolle onderneming draagt zorg voor zijn medewerkers hoog in het vaandel.
Sport en bewegen kan hierin een belangrijke rol vervullen.

Ook voor de Performance Ahtlete kunnen wij een absolute meerwaarde bieden. Als trainers zijn we overtuigd dat topatleten nood hebben aan een waardevolle training met genoeg afwisseling en intensieve prikkels. Onze programma’s bieden een impact aan de atleet die intens meegedragen wordt in de eigen sport.

Onze kennis stellen wij ook graag ter beschikking van iedereen in sessies Personal Training.

CHRISTOPHER

zaakvoerder

Welke sporten doe je het liefst? Fitness en boksen.
Wat is jouw grootste sportieve verwezenlijking? Ik vertrok ooit (nogal impulsief) met een trekkingfiets volgeladen met bagage om 07u30 van Bouillon om in 1 dag naar huis te rijden. Dit was toen Evergem en ik kwam totaal uitgeput aan om 22u45. Een tocht van 274 km.
Wat is je passie buiten sporten? Muziek beluisteren.
Wat is je sterkte, je troef? Empathie en mensen helpen.
Naar wie kijk je op? Greg Plitt! Een fitnessmodel, life coach en gepassioneerd ondernemer.

Mail us