Corporate Solutions

Burn-outs, burn-ins en stress, het zijn moderne begrippen eigen aan de veeleisende maatschappij. Wist je dat een afwezige medewerker jouw bedrijf tot 25.000 euro op jaarbasis kan kosten? En dit los van de workload die verschuift naar andere medewerkers.

Met onze Corporate Solutions geef je jouw medewerkers zelfvertouwen, focus en creëer een goede sfeer in jouw bedrijf!

Zoek je een leuke work-out die het zelfvertouwen, de weerbaarheid en de energie van je medewerkers verhoogt? Dan is Energy boksen de oplossing!
Energy boksen is een samensmelting van het Engels boksen met klassieke fitnessoefeningen. Het is een trainingsprogramma voor iedereen die een leuke uitdaging zoekt om te bewegen.

Aantal deelnemers:
Max. 16 per sessie (liefst een even aantal deelnemers omdat de oefening per koppel gegeven worden)

We bieden: 
Een training aan die progressief wordt opgebouwd. De meeste deelnemers zullen voor het eerst met deze sport kennismaken. We passen het niveau aan aan jouw medewerkers. Iedereen kan boksen.
Zet je medewerkers in beweging met een afwisselende training. De voordelen zijn enorm: een leuke work-out met direct effect op vlak van zelfvertrouwen, weerbaarheid en energie! Iedere training verloopt anders en biedt voldoende afwisseling aan de deelnemers.
Om blessures te vermijden wordt er geen gebruikgemaakt van de techniek “sparren” waarbij deelnemers op elkaars lichaam stoten.

Waar:
We hebben enkel een impulsvrije ruimte nodig, zodat er geen afleiding is. Een bedrijfsfitness, on-site is perfect. Heb je geen fitnessruimte? Dan gaan wij op zoek naar mogelijke locaties in jouw buurt.
Bij goed weer kunnen de sessies ook in de buitenlucht doorgaan.

We zorgen voor:
– minstens 1 trainer bij jou ter plaatse, soms aangevuld tot 3
– bokshandschoenen en extra beschermende binnenhandschoenen met polsband voor alle deelnemers
– extra trainingsmateriaal in functie van de training
– gepaste muziek die zorgt voor een totaalbeleving

Proefsessie:
We staan 100% achter ons concept en bieden je dan ook graag éénmalig een gratis proefsessie aan. Evalueer zelf hoe groot de meerwaarde is voor jouw bedrijf.

Geen nood! We passen het niveau aan aan jouw medewerkers. Iedereen kan boksen.

495 euro/sessie  

Laat een groep mensen onder begeleiding intensief bewegen en ze worden een hechter team!
Aantal deemnemers
Onbeperkt

We bieden
Een waardevolle groepstraining op leuke, motiverende en inspirerende muziek. Deze training stimuleert iedere medewerker om het beste van zichzelf te geven. In groep zijn mensen geneigd om zich verder en harder te pushen dan wanneer ze alleen sporten. De sessie duurt een uur.
Tijdens deze fullbody work-out houden we alles eenvoudig én toegankelijk, we doen geen moeilijke, ingewikkelde of onmogelijke oefeningen. Kortom iedere sportieveling vindt zijn gading in deze trainingssessie.

We zorg voor
Enthousiaste trainers(s)en het nodige trainingsmateriaal.

Proefsessie
We staan 100% achter ons concept en bieden je dan ook graag éénmalig een gratis proefsessie aan. Evualueer zelf hoe groot de meerwaarde voor jouw bedrijf is.
Vraag een gratis proefsessie aan!

395 euro/sessie  

Ben je op zoek naar een teambuildigsactiviteit die leuk én uitdagend is voor iedereen? Dan is onze Action Day iets voor jouw bedrijf!

We bieden
Een avontuurlijke, interessante en afwisselende teambuildingsdag in het Waasland, de thuisbasis van Delta Personal Training. We willen niet te veel prijs geven, maar de basisingrediënten van onze avontuurlijke cocktail zijn: land, hoogte, water én veel fun!
In onze “Action day” in militaire stijl schotelen we jouw medewerkers een aantal opdrachten voor die zowel individueel als in groep afgewerkt worden.
Er zijn drie versies van onze action day:
1. Blue Action Day: een recreatieve versie, waarin we de focus leggen op teamwork, overleg en samen oplossingen vinden en dit op een ontspannende, en ongedwongen manier.
2. Red Action Day: een pittigere versie van onze “Action Day”. Binnen een opgegeven deadline worden opdrachten en onderdelen afgewerkt. De fysieke en mentale uitdagingen volgen elkaar op in een hoog tempo en worden afgewisseld met af en toe een ontspannend rustmoment, zodat iedereen de eindmeet haalt.
3. Black Action Day: wil je dat je medewerkers als groep hun fysieke grenzen ver verleggen? Dan is de “Black Edition” van onze Action Day de ultieme test. De opdrachten volgen elkaar op in een hels tempo. Er is een constante tijdsdruk en de rustmomenten zijn schaars. Af en toe word je zelfs in legerstijl uitgejouwd. Deze dag lijkt eindeloos maar de voldoening voor je medewerkers is des te groter wanneer ze als groep de finish bereiken en samen kunnen terugblikken op een waanzinnig intensieve dag. Niet voor doetjes!
Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw Action Day.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor je teambuildingsactiviteit.

prijs op aanvraag​  

Je hebt een teambuilding gepland aan zee, in Limburg, in de Ardennen,… maar je krijgt dat ene leeg vak in de dagplanning maar niet vol? Laat ons deze invullen! Wensen jullie in de namiddag een badmintontoernooi, een basketbalwedstrijd, een boksinitiatie, een hindernissenparcours, … op jullie locatie? Wij zoeken de mogelijkheden ter plaatse op, verzorgen de initiatie en blijven aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor je teambuildingsactiviteit.

prijs op aanvraag​  

Wil je de fysieke geschiktheid en mentale ingesteldheid van je toekomstige medewerkers testen?
Wil je weten of die veelbelovende jobkandidaat ook echt een hoge standaard hanteert voor zichzelf en een volbloed teamspeler is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

We helpen jou bij het opstellen en afnemen van fysieke testen en groepsactiviteiten. Dit is waardevol voor specifieke bedrijfsonderdelen, zoals bv. voor een eigen brandweer maar kan evengoed deel uitmaken van een efficiënte selectieprocedure van uw onderneming. In nauw overleg ontwerpen we een transparante en uitdagende testbatterij/beweegsessie waarin we het doorzettingsvermogen, het leiderschap en de teamgerichtheid van de kandidaat testen. Uiteraad kunnen deze testen gebeuren onder toezicht van een eigen jury/bedrijfspsycholoog.
Onze testing kan een uur tot zelfs een hele dag duren.

prijs op aanvraag  

Wil je een themadag uitwerken rond gezondheid en bewegen? Dan zit je bij ons goed. Onze workshop, demo of presentatie kan een echte meerwaarde geven aan je themadag. In samenwerking met onze partners of experts uit de branche verzorgen we met veel deskundigheid één of meerdere onderdelen van jouw themadag.

prijs op aanvraag​  

Investeren in de fitheid van je medewerkers is investeren in je bedrijf. Daarom wil je een bedrijfsfitness voorzien. Alleen weet je niet zo goed hoeveel ruimte, welke toestellen en welke mogelijkheden je best ter beschikking stelt. Geen nood! We kunnen jou bijstaan in de planning en uitwerking van een efficiënte en attractieve fitnessruimte die iedere medewerkers zal bekoren en dit alles binnen jouw vooropgestelde budget en binnen de wensen van jouw bedrijf.

prijs op aanvraag​  

Je hecht heel veel belang aan een gezonde bedrijfsfilosofie. Daarom heb je geïnvesteerd in een bedrijfsfitness. Helaas stel je na een tijdje vast dat de ruimte meer lijkt op een showroom van toestellen dan een actief gebruikte fitnessruimte. Geef deze site een nieuwe impuls door er op vaste tijdstippen trainingssessies te voorzien onder begeleiding van een personal trainer.

Deze leert de bezoekers niet alleen de toestellen op een correcte manier te gebruiken maar geeft hen ook een woordje uitleg over een verantwoorde manier van trainen zodat ze meer uit hun trainingen halen en jouw investering loont!
Een personal trainingsessie kan de twijfelaars over de streep trekken en ervoor zorgen dat meer medewerkers de bedrijfsfitness een belangrijke meerwaarde vinden.

125 euro/sessie  

Wil je wekelijks een bedrijfstoernooi of een competitie over de verschillende diensten heen organiseren om de verbondenheid met jouw bedrijf en elkaar te versterken? Een initiatie in een bepaalde sport of de ultieme hockeywedstrijd tussen Sales en Productie? We zijn jouw ideale partner. Samen werken we een sportprogramma uit dat aan de wensen van jouw bedrijf voldoet.
We zorgen voor de locatie, het materiaal en een goed verloop van het event.

Prijs op aanvraag​  

Mail us