Performance Athlete

Wil je de sportmentaliteit bij je ploeg verbeteren? De focus bij de teamleden verscherpen? Dat kan met onze trainingsprogramma’s. Samen met jou werken we een trainingsschema op maat uit. Dit kan gaan om meerdere trainingsessies die de seizoensprestaties moeten bevorderen of een aangepaste trainingsessie als voorbereiding op die ene belangrijke wedstrijd.

Zoek je een aanvullende work-out op je trainingsprogramma waarbij de focus ligt op teamgeest, zelfvertouwen, focus en doorzettingsvermogen? Dan is Energy boksen de oplossing!
Het concept bestaat al langer in oa de VS waarbij het door topclubs in NBA en NFL al gebruikt wordt in de reguliere trainingen. Het is een fantastische afwisseling waarbij er veel voordelen zijn bij de uitvoering van de eigen sport.
Energy boksen combineert Engels boksen met klassieke fitnessoefeningen. Het verbetert de oog-handcoördinatie, zorgt voor betere reflexen, … én dit alles tijdens een intense intervaltraining.

Aantal deelnemers
Max. 16 per sessie (liefst een even aantal deelnemers omdat de oefening per koppel gegeven worden)

We bieden
Een training aan die progressief wordt opgebouwd. De meeste deelnemers zullen voor het eerst met deze sport kennismaken. De training wordt aangepast aan het niveau van jouw teamleden.
Motiveer en inspireer jouw teamleden met deze uitdagende, allround training.
Om blessures te vermijden wordt er geen gebruikgemaakt van de techniek “sparren” waarbij deelnemers op elkaars lichaam stoten.

Waar
We hebben enkel een impulsvrije ruimte nodig, zodat er geen afleiding is. Een clubfitness is perfect. Heb je geen fitnessruimte? Dan gaan wij op zoek naar mogelijke locaties in jouw buurt.
Bij goed weer kunnen de sessies ook in de buitenlucht doorgaan.

We zorgen voor
– minstens 1 trainer bij jou ter plaatse, soms aangevuld tot 3
– bokshandschoenen en extra beschermende binnenhandschoenen met polsband voor alle deelnemers
– extra trainingsmateriaal in functie van de training
– gepaste muziek die zorgt voor een totaalbeleving

Proefsessie
We staan 100% achter ons concept en bieden je dan ook graag éénmalig een gratis proefsessie aan. Evualueer zelf hoe groot de meerwaarde voor jouw bedrijf is.
Vraag een gratis proefsessie aan!

Het project in een high level versie kwam onlangs ook in de media. In deze link kan u vanaf 4min22 het item bekijken: https://www.tvoost.be/programmas/wbtv-wb-tv-aflevering-15-74791

350 euro/sessie  (90 min)

neem contact op!

Laat een groep mensen onder begeleiding intensief bewegen en ze worden een hechter team!
Aantal deemnemers
Onbeperkt

We bieden
Een waardevolle groepstraining op leuke, motiverende en inspirerende muziek. Deze training stimuleert iedere teamlid om het beste van zichzelf te geven. In groep zijn mensen geneigd om zich verder en harder te pushen dan wanneer ze alleen sporten. De sessie duurt een uur.
Tijdens deze fullbody work-out houden we alles eenvoudig én toegankelijk, we doen geen moeilijke, ingewikkelde of onmogelijke oefeningen. Kortom iedere sportieveling vindt zijn gading in deze trainingssessie.

We zorg voor
Enthousiaste trainers(s)en het nodige trainingsmateriaal.

Proefsessie
We staan 100% achter ons concept en bieden je dan ook graag éénmalig een gratis proefsessie aan. Evualueer zelf hoe groot de meerwaarde voor jouw team is.

250 euro/sessie​  (90 min)

neem contact op!

Mail us