Personal Training

Met onze personal trainingsessies, realiseer je al je doelen en ambities op vlak van training, lifestyle en voeding! We kunnen jou helpen bij het opstellen van trainingsschema’s, ontwerpen een voedingsplan op maat voor jou en/of ondersteunen en motiveren jou via mental coaching of een combinatie van alles. Je hebt alles zelf in de hand, jij bepaalt de contactmomenten en de locatie.

Wil je leren boksen in een aangename en ongedwongen sfeer? Wil je werken aan je zelfvertrouwen en je weerbaarheid? Dan zit je bij ons goed! Onze trainers brengen jou de basistechnieken bij van het Engels boksen en dit aan jouw tempo. We zoeken het niveau op dat jij aankan (en we proberen jou naar net dat niveau hoger te brengen). Na het volgen van onze lessen kan je nadien perfect aansluiten bij een bestaande boksclub of thuis verder trainen.

In een één op één training begeleiden we jou waar je wil met wat je wil. We hebben enkel oog voor jou en luisteren naar jouw wensen. Meer persoonlijker dan dit kan het niet worden!
Wil je begeleiding bij je krachttraining, zoek je een goede voorbereiding voor de 400m sprinten,..? Bij jou in de fitness, op een sportterrein in de buurt, de parking van het warenhuis (best op de sluitingsdag). Naar wens kunnen we samen trainen met je vrienden, ploegmakkers, collega’s.

65 euro/sessie​  

neem contact op!

Ben jij ambitieus en solliciteer je voor een job waaraan een fysieke proef verbonden is? Samen bereiden we je maximaal voor! Laat ons weten wat de gevraagde competenties zijn en we werken een schema uit dat je klaarstoomt voor die ultieme prestatie. Dit kan met intensieve trainingsmomenten en met frequente begeleiding via mail.

65 euro/sessie excl verplaatsing​  

neem contact op!

Mail us